Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Koncepce rozvoje obce 2018 -2022

29. 5. Maxmilián

Zítra: Ferdinand
Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

Správce údajů: Obec Příkazy

Kontakty na správce najdete: www.prikazy.cz

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce (obec) jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů: tomas.pavelka@sms-sluzby.cz, tel. +420 739 244 974

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí[1] a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[2]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  • Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů podle Sazebníku úhrad. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  • Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  • Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  • Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme.
  • Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu obec@prikazy.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  • Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  • Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

[1] § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

[2] Čl. 38 odst. 5 ON

Dokumenty

Opravy tlakové kanalizace

p. Pospíšil K.
608 107 172

PRESKAN
777 730 132
582 344 291

CzechPoint Příkazy

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
25
Zápis do MŠ Příkazy
Kominictví
26
Zápis do MŠ Příkazy
Kominictví
27
Zápis do MŠ Příkazy
Kominictví
28
Zápis do MŠ Příkazy
Kominictví
29
Zápis do MŠ Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
30
Zápis do MŠ Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
1
Zápis do MŠ Příkazy
Stavění máje
Den matek ZŠ Příkazy
2
Zápis do MŠ Příkazy
Odečty stavů vodoměrů - Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
Den matek - farní zahrada v Nákle
3
Zápis do MŠ Příkazy
Odečty stavů vodoměrů - Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
Den matek - farní zahrada v Nákle
Oznámení MUDr. Adamcové
4
Zápis do MŠ Příkazy
Oznámení
Odečty stavů vodoměrů - Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
Den matek - farní zahrada v Nákle
Oznámení MUDr. Adamcové
5
Zápis do MŠ Příkazy
Oznámení
Odečty stavů vodoměrů - Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
Den matek - farní zahrada v Nákle
Oznámení MUDr. Adamcové
6
Oznámení
Odečty stavů vodoměrů - Příkazy
Den matek ZŠ Příkazy
Den matek - farní zahrada v Nákle
Oznámení MUDr. Adamcové
7
Oznámení
Den matek ZŠ Příkazy
Střelby o putovní pohár MS Příkazy
Den matek - farní zahrada v Nákle
Oznámení MUDr. Adamcové
Oznámení vakcinace psů 2022 – Hynkov a Příkazy
8
Oznámení
Den matek ZŠ Příkazy
Oznámení MUDr. Adamcové
9
Oznámení
Den matek ZŠ Příkazy
Oznámení MUDr. Adamcové
10
Den matek ZŠ Příkazy
Oznámení MUDr. Adamcové
Informace k zájezdu na Valašsko
11
Den matek ZŠ Příkazy
Oznámení MUDr. Adamcové
Informace k zájezdu na Valašsko
12
Den matek ZŠ Příkazy
Oznámení MUDr. Adamcové
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
13
Den matek ZŠ Příkazy
Oznámení MUDr. Adamcové
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
14
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
15
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
16
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
17
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
18
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
19
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
20
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
21
Informace k zájezdu na Valašsko
Inzerát - ubytování v Příkazích
Prodej drůbeže
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
22
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
23
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
Nabídka pracovního místa
24
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
Nabídka pracovního místa
25
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
Nabídka pracovního místa
26
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
Prodej drůbeže
Nabídka pracovního místa
Dětský den - Hynkov
27
Inzerát - ubytování v Příkazích
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nález mobilního telefonu
Nabídka pracovního místa
Dětský den - Hynkov
28
Inzerát - ubytování v Příkazích
Kácení máje
Hanácké muzeum v přírodě - otevření stodoly
Nabídka pracovního místa
Dětský den - Hynkov
29
Inzerát - ubytování v Příkazích
Nabídka pracovního místa
Dětský den - Hynkov
30
Inzerát - ubytování v Příkazích
Nabídka pracovního místa
Dětský den - Hynkov
31
Inzerát - ubytování v Příkazích
Dětský den - Hynkov
1
Dětský den - Hynkov
2
Dětský den - Hynkov
3
Dětský den - Hynkov
4
Dětský den - Hynkov
5
Dětský den - Hynkov