5 otázek pro hráče - Michal Večeřa



Datum konání:
21.6.2022
Datum ukončení:
30.6.2022

1. Jak hodnotíš zápas v Hlubočkách?

Zápas jsme vyhráli, takže hodnotit můžu kladně. Soupeř byl fotbalovější, držel míč a hrozil hlavně po krajíc,h kde měli rychlé záložníky. Nám vyhovovalo, že se obránci vytahovali hodně dopředu a mohli jsme využívat brejky, které jsme proměnili. Bylo tam i spoustu dalších brejků, ale chyběla finální přihrávka. Ale 3 body jsme si odvezli.

2. Jak bys ohodnotil celou jarní část?

Jarní část jsme rozehráli velmi dobře. Získali jsme potřebné body pro klid do dalších zápasu. Možná ten klid nám potom ublížil, do druhé části sezóny, kde jsme skládali sestavu, kdo mohl, tak jel hrát, ale kluci, kteří nastupovali, hráli dobře. Obzvláště bych vyzdvihl mladé hráče.

3. Co tvé osobní výkony, jsi spokojený s posledním půlrokem?

Mé výkony by mohly být lepší, ale snad jsem týmu pomohl góly. Každý, kdo hodnotí sám sebe, musí být trochu kritický.

4. V neděli jsi jel pomoci béčku do Jívové, na jakém postu jsi hrál a jak se ti dařilo?

V neděli jsem jel s klukama do Jívové a prakticky celou sezónu jsem otravoval trenéra Bečka, jestli bych si mohl někdy zachytat a naskytla se možnost jet chytat, tak jsem na tuto výzvu kývl. Vždy mě bavilo si zachytat jak malou, tak velkou kopanou. S výkonem v zápase je to trochu horší. Moc střel na mě nešlo a bohužel přišla i fatální chyba na 2:2. Snad jsem to potom odčinil chycenou penaltou v rozstřelu. Ale určitě bych si ještě někdy zachytal.

5. Tvé fotbalové plány pro nadcházející sezónu?

Plány na další sezónu nemám. Určitě budu pokračovat dál v Příkazích a snad by se mohlo hrát o co nejvyšší umístění. Mužstvo na to určitě má. Máme mladý tým, který muže něco dokázat.


Návštěvnost stránek

041891