3 otázky pro kapitána "A" mužstva Miru Dostála



Datum konání:
7.3.2022
Datum ukončení:
31.3.2022
????⚽️ 3 otázky pro kapitána "A" týmu Miru Dostála ????
1. Jak hodnotíš přípravný zápas proti Haňovicím?
Dnešní zápas hodnotím negativně z pohledu konečného výsledku. Hned v první půli jsme si dali prakticky 2 vlastní góly. Potom jsme i my gólově proměnili soupeřovy chyby. V druhé půli naskočili čerství kluci, aby oživili hru. Povedlo se nám si vytvořit několik brankových příležitostí, které jsme bohužel neproměnili. Zato soupeř byl opět efektivnější v koncovce. Celkově jsme byli v tomto zápase takzvaně všude o krok později. Musíme to hodit za hlavu, připravit se na generálku se Štarnovem, ale hlavně na první jarní kolo s Novou Hradečnou.
 
2. Jak zatím hodnotíš přípravu celkově?
Naše příprava začala hned po posledním zápase podzimu v Horce, což díky chybějící kondici mužstva bylo velmi dobré rozhodnutí trenéra. V zimním období jsou v tréninkové jednotky pestré a především v 80% pracujeme z míčem. Kluci na každém tréninku všichni makají, mají zájem se zlepšovat a zato je musím pochválit. V příštím týdnu nás čeká vrchol zimní přípravy, 4 dny v kopcích pod Pradědem, takže pevně věřím, že ta nabytá síla přinese na jaře body do tabulky.
 
3. Jaká je nálada v kabině?
Nálada v kabině je dnes po zápase samozřejmě smutná. Jedeme ale dál. V kabině to žije různými vtípky, přezdívkami a hecovačkami. Pár narozeninových oslavenců si užilo blahopřání na trenálu. Za mě zdravý přístup od všech.
????????

Návštěvnost stránek

041897