Ocenění Seniorklubu Příkazy



Datum konání:
9.11.2015

Ocenění Seniorklubu Příkazy

Dne 9.listopadu se konala v Korunní pevnůstce v Olomouci slavnostní akce při příležitosti 23. výročí založení Nadace profesora Vejdovského. Tato nadace pomáhá zrakově postiženým dětem při jejich léčbě a při zajišťování nezbytně nutných pomůcek pro takto postižené děti.

Na tento slavnostní akt bylo pozváno mnoho hostů, kteří s touto nadací spolupracují a především ji finančně podporují. Místní seniorklub již dlouhá léta úspěšně provádí mezi svými členy peněžní sbírku a její výtěžek nadaci každoročně zasílá a proto její členové byli mezi pozvanými hosty.

Akce se mimo jiné zúčastnili i známé osobnosti a to režisér Zdeněk Troška a herečka Táťjána Medvecká, kteří nás výborně bavili svým vyprávěním a historkami nejen z natáčení filmů. Celý večerní program zpestřila hudební skupina Kiklopband složená ze zrakově postižených muzikantů.

Po jejich zdařilém vystoupení došlo i na ocenění našeho klubu a převzetí čestného uznání za dlouholetou podporu nadace. Ke svému překvapení byla předsedkyně klubu paní Mirka Davidová pozvána na podium, kde jí bylo toto uznání předáno představiteli nadace a přítomnými umělci. Po tomto dekorování jsme se společně s panem Troškou a paní Medveckou vyfotografovali.

Závěr vydařeného večera patřil rautu, kde jsme mohli ochutnat mnoho nádherně připravených masitých i sladkých pochoutek, které připravilo odborné učiliště z Litovle.

P.S. Jen pro zajímavost uvádím, že jsme mohli poznat to, co se v Korunní pevnůstce podařilo vybudovat. Je zde nádherná expozice věnované přírodním a fyzikálním zákonům. Na své si zde určitě přijdou nejen děti, ale i jejich dospělý doprovod, téměř na vše se dá i „šáhnout“. Mohu doporučit …. .

Jaromír Tomanec


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů